Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Oudere dame bestolen van sieraden in Amstelhoek

Datum: 24 april 2016
Bron: Politie.nl

Zaterdagmiddag 9 april deed een vrouw zich voor als collectant en kwam de woning van het slachtoffer in aan de Kerklaan. De bewoonster werd bestolen van sieraden en geld.

Rond 14.00 uur werd bij de bewoonster aangebeld. Een vrouw stond voor de deur die aangaf te collecteren voor Unicef. De bewoonster liep de woning in en de vrouw liep achter haar aan. Ze wilde een glaasje water en pakte dat. Na ongeveer een kwartier verliet ze de woning weer.

De bewoonster had een ongemakkelijk gevoel aan het voorval overgehouden. De volgende dag keek ze haar woning na en ontdekte dat er geld en sieraden waren verdwenen. Ze deed aangifte bij de politie.

Uw tip!

De verdachte is een blanke vrouw van rond de 30 jaar oud. Ze is ongeveer 1.70 meter lang met een stevig postuur. Ze droeg een grijze halflange jas, was donker gekleed en sprak Nederlands met een accent.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben en/of mogelijk slachtoffer zijn geworden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Mijdrecht via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht