Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lintjesregen Aalsmeer: 14 leden en 1 ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Datum: 26 april 2016
Bron: Gemeente Aalsmeer

Op dinsdag 26 april reikte burgemeester Jeroen Nobel, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan 15 Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Nog niet eerder zijn zoveel onderscheidingen uitgereikt in Aalsmeer.

Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2016 ofwel ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling voor de lintjesregen en de sfeer in het gemeentehuis feestelijk en ontspannen. 

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau:

Mevr. A.Loogman-Verbruggen (Tineke)   

Mevrouw Loogman ontvangt deze onderscheiding voor al haar activiteiten voor het gehandicapten golf in Nederland en daarbuiten, onder andere meer bij Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten, het Dutch Disabled Open toernooi, het Golf Mee project en golfcentrum aan de Amsteldijk.

Benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Mevr. J. Dekker-van der Beek (Coby)

Mevrouw Dekker ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten bij de EHBO, de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, de VVD en de OVAK.

Dhr. W.C. Ernst (Wim)

De heer Ernst, broeder in de orde van de Karmelieten, ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten als stervensbegeleider/ziekenbezoeker en het Zwerverscafé en drugspastoraat in Amsterdam.

Dhr. G.W. den Hertog (Gerard)

De heer Den Hertog ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de Scouting Wiol & Willem Barendzgroep.

Dhr. P. Hogeweg (Peter)    

De heer Hogeweg ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij de Open Hof Kerk, zalencentrum ’t Baken, Stichting Watertoren en het Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk.

Mevr. J.C.M. de Jong-van Eersel (Annet)  

Mevrouw de Jong ontvangt deze onderscheiding voor  activiteiten bij de Aalsmeerse Christelijke Oratorium Vereniging, de Levend Evangelie Gemeente en Watersportvereniging Aalsmeer.

Dhr. H.J.M. Kanters (Henk)

De heer Kanters ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij KMTP Groei en Bloei, de jaarlijkse Geraniummarkt, het Groene Blaadje en andere functies binnen de KMTP.

Dhr. F.J.L. Kiel (Frans)

De heer Kiel ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij woonzorgcentrum Rozenholm en een tuincentrum in Nieuwveen. 

Mevr. C.M.C. van Kleef (Tineke)   

Mevrouw van Kleef ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten bij Toneelvereniging Kudelstaart, muziekvereniging Divertimento, voetbalvereniging RKES en mantelzorger.

Mevr. C.M. van der Maarl-van der Dussen (To)  

Mevrouw van der Maarl ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten voor de Hervormde gemeente Aalsmeer-Zuid, de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, woonzorgcentrum Rozenholm en als bestuurslid van het christelijk basisonderwijs. 

Dhr. J. Pannekoek (Jan)

De heer Pannekoek ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor Modelbouw-vereniging Aalsmeer, Film- en videoclub Aalsmeer en de Historische tuin.

Mevr. A.M. Sikkema-Kamsteeg (Anneke) 

Mevrouw Sikkema ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten voor de Protestantse gemeente Samen op Weg in Kudeltaart, het koor Song of Joy en het interkerkelijk koor Caritas;

Mevr. P.K. Visser-Honcoop (Nel)   

Mevrouw Visser ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten binnen de Hervormde wijkgemeente Aalsmeer-Dorp, Zorgcentrum Aelsmeer en Kringloopwinkel Dorcas.

Dhr. G.H. Wentzel (Gert)   

De heer Wentzel ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor Stichting Oud Aalsmeer, sportvereniging Omnia, Fotogroep Aalsmeer.

Dhr. W.Th. Zandvliet (Wim)

De heer Zanvliet ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor het Parochiehuis, zorgcentrum ’t Kloosterhof, Scouting Tiflo en de Historische Tuin.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht