Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie valt winkel Demmerik Vinkeveen binnen en arresteert klanten

Datum: 19 mei 2016
Bron: 0297.nl

Bij ondersteuning van een aanhouding door de FIOD van een verdachte van witwassen, heeft de politie een grote hoeveelheid henneptoppen aangetroffen. Nog twee aanhoudingen volgden.

Donderdag 19 mei ondersteunde de politie rond 12.40 uur de FIOD bij een aanhouding van een 36-jarige Vinkevener op het Donkereind. Hij wordt verdachte van witwassen. In het pand werd tijdens de aanhouding een hennepgeur geroken. Daarom kregen de agenten een machtiging om terug te gaan naar de woning, waar zij bijna  50 zakken henneptoppen vonden. Deze werden inbeslaggenomen en ook werd illegaal stroom aftappen geconstateerd. 

Een tweede man, die de deur opende voor de politie op het Donkereind en daarna snel vertrok, werd later op de dag aangehouden op de Demmerik. Agenten zagen rond 16.10 uur de auto waarin hij was weggereden op de Demmerik. De bestuurder en passagier stonden bij de plaatselijke groetenboer en werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De twee, van 33 en  39 jaar oud uit Groningen, werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht