Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Win tickets voor het Vogelvrij Festival 2016!

Datum: 10 juni 2016
Bron: ingezonden stukken

Het aftellen naar het Vogelvrij Festival is begonnen, nog maar drie weken en dan vliegen we weer Vogelvrij de zomer in! Maak je klaar voor een dag vol met geweldige herinneringen. Vogelvrij Festival komt 2 juli groter, harder en met nog meer feestgeweld! Op een bigga outdoor stage verschijnen artiesten als Mr. Polska, Dyna, Lil Kleine en The Darkraver! Naast de mainstage zijn er ook nog genoeg andere dingen te doen. Lekker chillen bij de foodtrucks luisterend naar de muziek van Afternoon Disco Delight of lekker gek dansen bij de silent disco van In de Diepte.

Vogelvrij Festival geeft in samenwerking met De Groene Venen en 0297.nl tickets weg voor het Vogelvrij Festival 2016. Wil je kans maken op een ticket stuur dan een email naar [email protected] en geef aan waarom jij Vogelvrij dit jaar niet mag missen. Onder de leukste inzenders wordt 5x een winnaar uitgekozen. Grijp je kans en stuur een email, want deze moet je meemaken!

Ben je niet zo creatief of heb je minder geluk? Scoor dan je ticket via www.vogelvrij-festival.nl. Zorg dat je er snel bij bent, de laatste staffel “Late beslissers” is al ingegaan. Get your squad together, want deze moet je meemaken! Check de website www.vogelvrij-festival.nl voor het laatste nieuws en volg ons via alle bekende social media kanalen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht