Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

24e Straattheaterfestival DRV ‘met een lach en een traan’

Datum: 19 juni 2016
Bron: 0297.nl

Met veel plezier en voldoening kan worden teruggekeken op de 24e editie van Straattheaterfestival De Ronde Venen. Dankzij alle artiesten, bezoekers en vrijwilligers was het zaterdag 18 juni opnieuw één groot feest in het Mijdrechtse dorpscentrum!

De organisatoren kijken nu al uit naar de 25e editie in 2017. Voor deze jubileumeditie staat de datum nog niet definitief vast, maar dat het een bijzonder festival zal worden staat natuurlijk buiten kijf!

Ook zaterdag 18 juni 2016 kan de festivalboeken in als een heerlijke dag, zonder enige wanklank. Tijdens de traditionele opening door de leerlingen van Dansschool Nicole was het nog ‘wat vochtig’ en ook aan het eind van de middag regende het even, maar verder bleef het gelukkig droog op en rond het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Het 24e Straattheaterfestival DRV was er een ‘met een lach en een traan’. Hilarische shows werden op het Raadhuisplein en in de Dorpsstraat afgewisseld met ontroerende momenten. En ook al bleef het zonnetje een beetje weg, de hartverwarmende optredens van alle professionele en lokale artiesten zorgden voor een sfeervolle festivaldag voor opnieuw vele duizenden bezoekers.

Straattheaterfestival zoekt vrienden

Voorzitter Aldert Kamp: “De combinatie van professionele artiesten en lokale gezelschappen geeft ons festival elk jaar z’n eigen unieke sfeer. Maar met alleen subsidies en sponsorgelden, tot nog toe de basis van ons festival, redden we het niet meer. We letten erg op de uitgaven, maar moeten toch op zoek naar extra financiële bronnen om ook in de toekomst een mooi straattheaterfestival in De Ronde Venen te kunnen organiseren. Niet groter en niet kleiner, maar zoals het nu is. Met misschien wel iets extra’s tijdens ons zilveren jubileum volgend jaar… Iedereen die ons festival een goed hart toedraagt, wil ik dan ook vragen om voor €10 per jaar ook ‘Vriend van Straattheaterfestival De Ronde Venen’ te worden. Die donatie wordt zeer gewaardeerd!”

Op www.straattheaterdrv.nl is, onder het kopje ‘Vriend worden’, het speciale Vrienden-aanmeldformulier te vinden. Op die website staan ook de foto’s van dit jaar en eerdere edities.

 

Klik hier voor het fotoalbum op de website en hier voor het Facebookalbum

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht