Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dubbele kansen bij prijzenfestival De Passage

Datum: 22 april 2012
Bron: WC De Passage

Mijdrecht -  De winkeliers van winkelcentrum De Passage in Mijdrecht zijn vrijdag 13 april een groots prijzenfestival gestart, met maar liefst dubbele winkansen. Er zijn twee actieperiodes: van vrijdag 13 april t/m vrijdag 27 april en van zaterdag 28 april t/m vrijdag 11 mei. Men kan aan beide actieperiodes deelnemen en zo dus de winkansen verdubbelen.

Iedereen mag zo vaak meedoen als men wil en meedoen is simpel: in elke actieperiode dient men (minimaal) vijf kassabonnen van vijf verschillende deelnemende winkeliers te verzamelen en samen met een ingevuld actieformulier in te leveren bij Wuite Mode in de Passage.

De actieformulieren vindt men in de actieflyer. Voor de eerste ronde dienen de kassabonnen worden ingeleverd uiterlijk vrijdag 27 april om 18.00 uur; voor de tweede ronde moeten de bonnen uiterlijk vrijdag 11 mei om 18.00 uur zijn ingeleverd. Op zaterdag 28 april en zaterdag 12 mei worden de prijzen op feestelijke wijze uitgereikt op het ‘HEMA-plein’ aan de Bozenhoven in Mijdrecht.

Dubbel prijzenpakket
Omdat er dubbele winkansen zijn, is er ook een dubbel prijzenpakket! Hoofdprijs in beide actieperiodes is een 37 inch flatscreen TV. Tweede prijs is een reischeque ter waarde van 500 euro van Globe Reisbureau. De derde prijs is een dames- of herenfiets; als vierde prijs is een iPad beschikbaar en de vijfde prijs bestaat uit een boodschappencheque ter waarde van 150 euro van Albert Heijn.

Daarnaast worden er door de winkeliers van De Passage voor honderden euro's aan waardebonnen cadeau gedaan.

Twitter: @DePassageMDR
Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Winkelcentrum-De-Passage/257387787665731

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug