Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verdachte fotografen gesignaleerd Mijdrecht en Kudelstaart

Datum: 01 augustus 2016
Bron: 0297.nl

De vakantieperiode in combinatie met het zonnige weer is een ultieme kans voor inbrekers om hun slag te slaan.

Tijdens deze periode zijn veel mensen met vakantie en is hun woning verlaten terwijl bij andere woningen juist alles open staat vanwege de hitte. Het inbrekersgespuis gluurt overdag al in de straten, maakt foto's van verlaten woningen en sluipt binnen bij woningen die voor hen toegankelijk zijn.

Deze verdachte personen zijn vandaag al gesignaleerd in Mijdrecht en Kudelstaart. In beide gevallen is de politie gewaarschuwd, maar het blijft opletten geblazen.

Kudelstaart

In de ochtend werd in Kudelstaart een vrouw gesignaleerd die aan de Copernicusstraat woningen betrad via de achterdeur. Zij maakte foto's van sloten, ramen en het interieur. Wanneer zij werd aangesproken gaf zij aan bij het verkeerde adres te staan. De vrouw was blank, had een stevige bouw, halflang bruin haar en was rond de 30 jaar oud.

Mijdrecht

In de omgeving van de Fluitekruid liep een man. Hij maakte 'selfies' met verlaten woningen op de achtergrond. Van hem is bekend dat hij heeft aangebeld bij sommige woningen. Wanneer er werd open gedaan gaf hij aan te werken voor een bedrijf, maar bij navraag door de politie horen die medewerkers dat niet te doen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug