Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gewapende overvaller verwondt Amstelvener

Datum: 03 augustus 2016
Bron: 0297.nl

De politie startte woensdagmiddag een grote zoekactie na een woningoverval aan de Legmeerdijk in Amstelveen.

Rond 15.00 uur overviel een man een woning aan de Legmeerdijk. Hij bedreigde een bewoner met een vuurwapen en mishandelde hem. Vervolgens ging hij er vandoor in de auto van het slachtoffer. De bewoner raakte gewond aan zijn hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht.

Burgernet

Meerdere agenten zochten in de omgeving naar de overvaller en ook een politiehond en de politiehelikopter zochten mee. Tevens zette de politie Burgernet in bij de zoektocht. De gestolen auto is dankzij een Burgernetdeelnemer teruggevonden op de Jane Addamslaan. De verdachte is nog niet gevonden.

Signalement

De overvaller is een blanke man van begin dertig. Hij is ongeveer 1.75 meter lang, heeft kort blond haar en droeg een donkere jas.

Getuigenoproep

De recherche is een onderzoek gestart er komt graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de woningoverval, het achterlaten van de gestolen auto, de vluchtroute of wellicht zelfs over de dader, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Via 0297.nl

Terug