Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Celstraf geëist voor overval snackbar Mijdrecht

Datum: 09 augustus 2016
Bron: AD.nl

Het OM heeft vandaag een jaar cel geëist tegen de 19-jarige Mijdrechter vanwege de overval op een snackbar in Mijdrecht. Ook wordt een personeelslid van de snackbar nog steeds verdacht van betrokkenheid.

Op 3 december 2014 bedreigde de man het personeelslid met een mes. De overvaller pakte een kistje waarin de opbrengst van de gokkast werd bewaard. Ook nam hij geld uit de kassa mee. De buit was ongeveer 500 euro. De politie vond iets verderop in de struiken kleding en handschoenen. Op die kleding zat het DNA van de verdachte. Hij ontkende tegenover de politie dat het zijn kleding was en tijdens de zitting beriep hij zich op zijn zwijgrecht. Zijn advocaat is ervan overtuigd dat er een fout is gemaakt bij het afnemen van het DNA van de verdachte. 

De politie kreeg na de overval een groot aantal tips. Volgens een tipgever was het vreemd dat de medewerker van de snackbar niet op de alarmknop had geduwd. Volgens het OM was de medewerker een vriend van de verdachte.  De verdachte houdt vol dat hij de snackbarmedewerker niet kende. Hij vroeg vrijspraak.

De advocaat  van de verdachte heeft om vrijspraak gevraagd. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht