Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Woensdag weer klompenrace bij Wilnis Festival

Datum: 15 augustus 2016
Bron: Wilnis Festival

Het mooie zomerfeest van Wilnis gaat elk jaar op een ouderwetse manier van start en dat doen we in 2016 natuurlijk ook weer met “De Klompenrace Wilnis”. Wie rent als snelste door het dorp op oud Hollandse klompen en weer terug naar het festival terrein. Op woensdag 17 augustus om 20.00 uur gaat de race van start.

Zoals altijd starten de deelnemers voor de Brandweerkazerne bij het festivalterrein. Een klein rondje door het dorp. Via de Pieter Joostenlaan en de Herenweg, naar de Dorpsstraat. Dan via het fietspad naast de Enschedeweg naar de Ringdijk. Vervolgens via het park naar de finish bij de feesttent. De deelnemers ontvangen bij inschrijving een stempelkaart. Deze kaart moet op een aantal stempelposten van een stempel worden voorzien. Onderweg worden de deelnemers uiteraard aangemoedigd door dorpsgenoten langs het parcours

De snelste loper en loopster ontvangen na afloop de “Gouden Wilnis Klomp”. Deelnemen kan vanaf 15 jaar en uitsluitend op oud Hollandse houten klompen. Inschrijven bij de brandweerkazerne op woensdag 12 augustus vanaf 14.00 uur tot 19.45 uur. Deelname is gratis. De prijsuitreiking is direct na afloop van de race. Wij rekenen op veel Wilnisse deelnemers. Voor alle dames uit De Ronde Venen nog een extra oproep. Dames doe alsjeblieft ook mee. We hebben je nodig!

We zien elkaar bij de Klompenrace.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug