Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wijkagent Abcoude en Wilnis heeft MS, help hem (Ga staan voor Daan)

Datum: 08 september 2016
Bron: RTV Stichtse Vecht / PetersHotnews.nl / Politie De Ronde Venen

Daniël de Vries, oud-wijkagent van Abcoude en Wilnis, lijdt aan de ziekte MS. Om hem een eerlijke kans te geven in zijn strijd tegen MS hebben zijn vrienden de stichting 'Ga staan voor Daan' opgericht. De missie is om voldoende geld in te zamelen voor een noodzakelijke medische behandeling in het buitenland.

Om de progressie van zijn ziekte te stoppen heeft Daan dringend een hematopoëtische stamceltransplantatie nodig die zijn immuunsysteem weer een 'reset' geeft. De ziekte van Daan heeft een enorme impact op zijn gezin.

Drie jaar lang heeft Daan verschillende behandelingen en medicijnen geprobeerd om zijn agressieve vorm van MS tegen te gaan. Uiteindelijk heeft dit allemaal niet of nauwelijks geholpen en zijn ze op het punt belandt dat er nog één hoopvolle behandeling voor hem bestaat. Een behandeling in het buitenland die heel veel geld kost en niet wordt vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar.

Daan werkte voor zijn ziekte bij de Nationale Politie en was wijkagent in hart en nieren in Wilnis. Zijn ziekte heeft ook enorme impact gehad op zijn collega's waaronder ook de politieagenten die De Ronde Venen werkzaam zijn. Daniël heeft dringend hulp nodig. Maar informatie over Daan, de stichting, de behandeling en mogelijkheid van doneren is te vinden op de website van de stichting:

www.staanvoordaan.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht