Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zaterdag 17 september spectaculaire Veiligheidsdag in Breukelen

Datum: 13 september 2016
Bron: ingezonden stukken

Zaterdag 17 september van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert de Brandweer Breukelen, samen met Brandweer Kockengen, Brandweer Maarssen, EHBO, politie, Burgernet en de Breukelse whatsappgroepen een Veiligheidsdag op de Kerkbrink te Breukelen.

Een dag vol activiteiten, demonstraties en voorlichting over veiligheid voor jong en oud.

Rond de Kerkbrink in Breukelen is er die dag veel te doen, te zien en te beleven op het gebied van veiligheid. Brandweer, politie & EHBO uit de hele Stichtse Vecht trekken alles uit de kast om leuke (spectaculaire) demonstraties te geven. De brandweer zet zelfs een hoogwerker in!

Overzicht activiteiten en demonstraties;

Op en rond de Kerkbrink starten vanaf 10.00 uur de activiteiten van de Veiligheidsdag. De brandweer is aanwezig met een hoogwerker (ladderwagen), waterongevallen voertuig en laat zien hoe een brandweerwagen (tankautospuit) werkt. De Brandweer Kockengen, laat een rietenkapbrandbestrijding zien, de jeugdbrandweer verzorgt diverse spuitspelletjes waar kinderen aan deel kunnen nemen. Ook kun je een rondje op het oude (GMC) brandweer voertuig maken (hier wordt een kleine donatie t.b.v. “de brandwondenstichting voor gevraagd”).

De EHBO verzorgt demonstraties met de AED. De politie staat er met een ME-bus, het biketeam, een politie bus en een politie motor. Tevens kunt u informatie krijgen om fietsendiefstal en woninginbraken te voorkomen. Burgernet en de buurtpreventie what`s app groep Breukelen zijn ook van de partij. Het belooft een leuke en leerzame dag te worden, die u niet mag missen. Dus, kom en beleef samen een Veilig Stichtse Vecht!

Rond 12.30 uur zullen er 5 shantykoren akte de préséance geven en een doorlopende voorstelling geven.  

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht