Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

8 oktober Veiligheidsdag brandweer Uithoorn

Datum: 28 september 2016
Bron: ingezonden stukken

Zaterdag 8 oktober organiseert brandweerkazerne Uithoorn vanaf 11.00 uur de Veiligheidsdag. Tijdens deze dag geven de hulpdiensten samen diverse demonstraties. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld rondritjes in de brandweerauto maken.

Blusspelletjes en auto's open knippen

Wie kennis wil maken met het werk van de brandweer, politie en ambulance moet zaterdag 8 oktober naar kazerne Uithoorn komen.

De hulpdiensten laten aan de hand van demonstraties zien hoe ze samenwerken. Denk aan het openknippen van een voertuig om beknelde passagiers te bevrijden, een vlam in de pan of een explosie van een gasbusje, en het aanhouden van een arrestant met het biker-team van de politie. De Amstelveense Jeugdbrandweer zullen de kinderen begeleiden bij diverse blusspelletjes. Er is de mogelijkheid om een ritje te maken met een brandweerwagen. Kortom: een dag waar je kunt kijken, leren en doen!

Dus kom ook op zaterdag 8 oktober naar de Veiligheidsdag bij brandweer Uithoorn, van 11:00 tot 16:00 aan de Zijdelweg 1 in Uithoorn.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht