Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Hofland Mijdrecht geheel afgesloten tot 16 december

Datum: 03 oktober 2016
Bron: Gemeente De Ronde Venen

Hofland in Mijdrecht is vanaf dinsdag 4 oktober tot en met vrijdag  16 december geheel afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Doorgaand verkeer tussen de N201 en Dukaton is in die periode niet mogelijk. Aanwonenden en bedrijven Rovémij en Blik op Hout zijn wel bereikbaar. Bussen kunnen van Hofland gebruik blijven maken. Tot de afsluiting is besloten in verband met de veiligheid.

In opdracht van de gemeente wordt Hofland gerenoveerd. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, gold vanaf 22 augustus éénrichtingsverkeer, alleen verkeer dat van de N201 kwam kon van de weg gebruikmaken. Ondanks het eenrichtingsverkeer, deden zich nog regelmatig onveilige situaties voor. Daarom is besloten de weg nu geheel af te sluiten om op die manier de veiligheid van de wegwerkers te waarborgen. 

Ook de Tweede Zijweg is niet meer toegankelijk voor doorgaand verkeer. Dit mocht al niet, maar werd toch gedaan. De gemeente plaatste grote zandzaken. Al snel waren deze omver geduwd. Nu staan er grote betonblokken.

De werkzaamheden aan Hofland omvatten onder andere het vervangen van het hoofdriool, het nevenriool en de waterleiding. Daarnaast worden trottoirs, bushaltes en parkeervakken vernieuwd. Het asfalt in de rijbaan wordt vervangen voor nieuw asfalt en alles wordt weer op hoogte gebracht. Het werk is naar verwachting 16 december 2016 klaar.

Meer informatie is te vinden op www.derondevenen.nl onder Actueel > Werkzaamheden en afsluitingen. Hebt u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de gemeente. Vraag naar Roy Geurtsen, T. 0297 29 16 60 of Robert Veenendaal, T. 0297 29 18 68.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Archiefvideo - via 0297.nl

Terug

Family Mijdrecht