Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diefstal bij en na inbraak in Wilnis

Datum: 13 oktober 2016
Bron: Bureau Hengeveld

Bij een woning aan de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis is ingebroken. De dief naam onder meer de bankpas van de bewoner mee. Daarmee werd vervolgens bij de bank in Mijdrecht gepind. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Een bewoner van de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis verlaat op woensdagmiddag 13 juli 2016 rond 15.00 uur zijn woning. Hij doet de binnendeur van de stal naar de woning op slot en hangt de sleutel in een andere ruimte. Als hij rond 18.00 uur thuiskomt, ziet hij tot zijn verbazing diezelfde sleutel in het slot van zijn woning zitten. Het blijkt dat iemand met de sleutel de woning is binnengekomen. Het huis van de man is doorzocht en zijn bankpas met daarbij de pincode is verdwenen. Er is ook een geldbedrag van meer dan 100 euro gestolen. De man heeft zijn pinpas meteen laten blokkeren, maar de dief heeft dan al 1250 euro gepind. Dat doet hij diezelfde middag nog bij de bank aan de Bozenhoven in Mijdrecht. Hij is gefilmd.

Signalement verdachte:

  • man
  • lichtgetinte huidskleur
  • slank postuur
  • had een donker petje op met een korte klep
  • droeg een donkere, gewatteerde jas met horizontale stiknaden
  • had een overhemd aan met witte kraag
  • had een grote zonnebril op met zilveren of witte pootjes.

Vragen

Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht