Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Scooter kan harder dan 100 km/u bij algemene politiecontrole

Datum: 13 oktober 2016
Bron: 0297.nl

De politie heeft donderdag een algemene controle gehouden op verschillende plekken in de regio.

De controle begon donderdagmiddag rond 14:00 uur op de carpoolplaats aan de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis. Verschillende bestuurders werden staande gehouden vanwege het niet handsfree bellen, het niet dragen voor een autogordel of een aantal andere zaken.

Ook scooterbestuurders werden gecontroleerd op de nodige papieren en de snelheid van hun voertuig. Een aantal scooters konden harder dan de toegestane snelheid en hebben de WOK-status gekregen. Dat houdt in dat ze moeten wachten op een keuring en dus aan alle eisen moeten voldoen.

's Avonds is de controle verhuisd naar de Dukaton en Molenland in Mijdrecht. Automobilisten werden gecontroleerd op alcoholgebruik en de zogeheten 100% controle werd toegepast. Automobilisten die er niets te zoeken hadden zijn vanwege de vele inbraken in de omgeving onder het vergrootglas terecht gekomen. Er werden geen gekke dingen waargenomen.

De opvallendste staandehouding was een scooterbestuurder. Zijn scooter kon harder dan 100 km/u en is in beslag genomen voor technisch onderzoek. De bestuurder kan een dikke prent verwachten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht