Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vinkeveense motorrijder gewond bij ongeluk in Maarssen

Datum: 23 maart 2012
Bron: Politie Regio Utrecht

Maarsssen/Vinkeveen - Bij een aanrijding tussen een motor en een bestelbus raakte op donderdagochtend 22 maart de motorrijder gewond.

Rond 10.10 uur reed een 31-jarige automobilist uit Tilburg met een bestelbus over de Ruimteweg. Vlak voor de kruising met de Meteorenweg reed hij over het voorsorteervak voor het verkeer voor linksaf. Hij was ter plaatse onbekend en volgde een andere automobilist die naar dezelfde locatie onderweg was. Die automobilist reed eveneens op het voorsorteervak voor linksaf, maar besefte vervolgens dat hij rechtsaf naar de Meteorenweg moest. Hij stuurde abrupt naar rechts. De Tilburger deed vervolgens hetzelfde, maar zag daarbij een rechts naast hem rijdende 59-jarige motorrijder uit Vinkeveen over het hoofd. De Vinkevener werd aangereden, kwam ten val en raakte gewond.

De motorrijder werd per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht. Hij is daar met een gebroken schouderblad, sleutelbeen en meerdere gebroken ribben opgenomen. Door de Afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie is ter plaatse een onderzoek ingesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht