Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Abcoudenaar mishandeld in Den Haag

Datum: 01 november 2016
Bron: Politie.nl

Een 20-jarige man uit Abcoude is op dinsdag 1 november mishandeld in Den Haag. Kort na middernacht werd de man door twee jongens met geweld beroofd van zijn horloge en telefoon. De politie zoekt getuigen van deze straatroof.

De man kwam vanaf station Leidschenveen en liep richting de Kopvoornvijver, toen hij vanaf de Veenweg werd gevolgd door twee jongens. Ter hoogte van de kruising Stekelbaarssingel/Baarssingel spraken twee jongens de man aan. Toen de man zijn persoonlijke eigendommen niet afstond, werd hij geschopt en geslagen. 

Signalement daders

De eerste dader is een blanke jongen van 16 à 17 jaar, normaal postuur, bolle wangen en glad gezicht. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 m lang. Hij droeg een zwart Adidas-trainingspak met witte strepen en zwarte schoenen.

De tweede dader is een lichtgetinte jongen van 16 à 17 jaar, slank postuur en tussen de 1.75 en 1.80 m lang. Hij droeg een legergroene jas tot over zijn heupen, een donkergekleurde strakke spijkerbroek en zwarte sportschoenen.

Beide daders droegen een capuchon en hielden zich kort voor de straatroof op in één van de twee speeltuintjes aan de Veenweg nabij de Dirckx.

Oproep getuigen

De politie roept getuigen van deze straatroof op zich te melden. Ook als u één of beide daders herkent aan de hand van de signalementen of andere informatie heeft die van belang kan zijn, vraagt de politie u contact op te nemen met de recherche van Team Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug