Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

EMGA doneert 4.000 euro aan Stichting Hoogvliegers

Datum: 09 november 2016
Bron: De Groene Venen

EMGA International is importeur/distributeur van alle soorten apparatuur en benodigdheden voor horecabedrijven en instellingen. Dit jaar bestaat het bedrijf 55 jaar. Dat werd drie dagen feest in de showroom van het bedrijf in Mijdrecht, waar tal van relaties langs kwamen tijdens de Catalogus Presentatie Dagen.

In plaats van een cadeau vroeg het bedrijf haar relaties om een gift te doen aan Stichting Hoogvliegers, waar Felix Gmelich zelf ook vrijwilliger is. Tijdens Hoogvliegersdagen toert hij met zieke- en gehandicapte kinderen rond in een sportauto. “Het is fantastisch om te zien hoe je deze kinderen een dag kunt geven om nooit te vergeten. Maar niet alleen voor de kinderen, ook de broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en ouders natuurlijk,” aldus Felix Gmelich.

EMGA heeft het gedoneerde bedrag van 2.035 euro verhoogd naar 4.000 euro. Het geld wordt gebruikt voor de Hoogvliegersdag in Hilversum waarbij kinderen uit De Ronde Venen een onvergetelijke dag hebben.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34


Eén van de Hoogvliegers vrachtwagens stond tijdens de drie dagen op het terreinEén van de Hoogvliegers vrachtwagens stond tijdens de drie dagen op het terrein
Terug