Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rabobank plaatst geldautomaat Dorpsstraat Mijdrecht niet terug

Datum: 02 januari 2017
Bron: Rabobank Rijn & Veenstromen

Met een knal het jaar 2016 afsluiten. Dit zag er voor Ronald Meijer, kantoordirecteur van De Ronde Venen bij de Rabobank, toch iets anders uit. Op 25 december werden veel inwoners van Mijdrecht en de Rabobank opgeschrikt door een plofkraak. Hierdoor werd onder andere de geldautomaat aan de Dorpstraat volledig vernield. Mede door deze gebeurtenis heeft de bank besloten afscheid te nemen van de geldautomaat op deze locatie. De bank licht dit besluit toe:

Wat is de reden dat de Rabobank afscheid neemt van de geldautomaat?
We streven er naar om tegen redelijke kosten de inwoners van een woonplaats gebruik te laten maken van bankdiensten, zoals contant geld.  De plofkraak van de geldautomaat in de Dorpsstraat in Mijdrecht verandert de rekensom van deze automaat aanzienlijk. De hele automaat en de gevel van het pand is verwoest. Een nieuwe geldautomaat aanschaffen en het weer geschikt te maken van de gevel voor het terugplaatsen van een geldautomaat zijn erg kostbaar. Zo kostbaar dat we een dergelijke investering niet goed kunnen uitleggen aan onze leden. Zeker omdat er landelijk een dalende trend te zien is in het aantal opnames van contant geld bij geldautomaten. Deze trend was ook al duidelijk zichtbaar bij de geldautomaat in de Dorpsstraat.

Hoe neemt de Mijdrechtenaar dan in de toekomst contant geld op?
In Mijdrecht biedt de Rabobank diverse mogelijkheden om contant geld op te nemen. Zo heeft de Rabobank een geldautomaat in Prinses Margrietlaan 22 en op Bozenhoven 93. Ons Mobiele kantoor stopt ook iedere woensdag op drie verschillende plaatsen in Mijdrecht, waar mensen met hulp van een Rabobank-medewerker geld op kunnen nemen. Bovendien is in de Dorpsstraat 1 een geldautomaat van de ABN Amro bank gevestigd en staat aan het Burgemeester Haitsmaplein 3  een geldautomaat van ING Bank waar klanten van de Rabobank ook gebruik van kunnen maken.  Ook kan er inmiddels contant geld gepind worden bij een tweetal winkels in het centrum.

Ik heb toch nog een vraag, waar kan ik terecht?
U kunt tijdens de openingstijden langskomen op ons kantoor op Bozenhoven 93. Natuurlijk kunt u ook bellen met een van onze adviseurs via (0348) 42 70 00. We beantwoorden uw vragen graag! 

laatst bijgewerkt op: 2 jan 2017 16:59Family Mijdrecht

Via 0297.nl

Terug

Family Mijdrecht