Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie houdt agenten aan na inbraak Abcoude

Datum: 19 januari 2017
Bron: Politie De Ronde Venen

De politie heeft maandagavond in Abcoude drie 'inbrekers' aangehouden. Tijdens een zogenaamde heterdaadoefening werd er naar de mannen gezocht nadat zij hadden ingebroken in een woning. Uiteindelijk werden onder andere wijkagenten Ton van der Straten en Peter van der Noll als verdachten aangehouden. De politie kijkt terug op een geslaagde actie.

De oefening werd uitgevoerd tijdens de donkere dagen, vanwege de verhoogde kans op inbraak. Na een inbraakmelding via 112 werd Burgernet ingeschakeld en gingen agenten en bewoners samen op zoek naar de verdachten.

Met deze oefening, die eindigde met drie aanhoudingen, wil de nieuwe wijkagent Peter van der Noll zich voorstellen aan de bewoners van de dorpen Abcoude en Baambrugge.

Peter van der Noll is eind vorig jaar als wijkagent in De Ronde Venen begonnen. Samen met Ton van der Straten is hij verantwoordelijk voor het gebied Abcoude en Baambrugge.

"Als wijkagent vinden wij het belangrijk om samen met u als bewoner of ondernemer uw leefomgeving veiliger te maken" schrijft de politie in een bericht, "U kunt ons hierbij helpen door ons te vertellen wat u ziet en hoort. Bijvoorbeeld als u getuige bent geweest van een verkeersongeval of informatie heeft over een gepleegd misdrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw omgeving een leuke en veilige wijk blijft."

laatst bijgewerkt op: 19 jan 2017 22:09Via 0297.nl
Aanhouding in de woning van de inbraakAanhouding in de woning van de inbraak


Aanhouding in een parkje nabij de hockeyvelden in AbcoudeAanhouding in een parkje nabij de hockeyvelden in Abcoude
Aanhouding bij station AbcoudeAanhouding bij station Abcoude

Terug