Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietstraining voor Brandweer Mijdrecht

Datum: 03 maart 2017
Bron:

In aanloop naar hun deelname aan Alpe d’HuZes 2017 trainen de mannen en vrouwen van Brandweer Mijdrecht iedere woensdagavond bij de Wielerschool in Mijdrecht. MB Body Fit sponsort onze brandweer hiermee op een zeer sportieve en motiverende manier.

De trainingen doen ze op de Wattbike, onder begeleiding van Cees den Toom en Miranda Braat.

Deze manier van indoortrainen zorgt ervoor dat onze brandweerlieden een nauwkeurig trainingsschema kunnen volgen, waar ze inmiddels al enorme vooruitgang mee geboekt hebben.

De brandweermannen -en vrouwen gaan niet alleen fietsend de berg op. Er zijn ook 2 dames die hem wandelend doen. Zij wandelen enkele keren per week vele kilometers en daarnaast volgen zij ook trainingen in een sportschool, onder begeleiding van een personal trainer. Tevens is er één hardloper. Hij traint enkele keren per week individueel. De mannen bewonderen elkaars prestaties, steunen elkaar en motiveren elkaar. Kortom; ze gaan straks als één team de berg op!

Afgelopen woensdag, 22 februari 2017, kwam het hele team samen tijdens de Wattbike training. Alle deelnemers hadden hun nieuwe tenue aan en dit stond ze fantastisch!

Via de Groene Venen zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en de acties van Brandweer Mijdrecht. Ook kunt u ze volgen op Facebook via “Brandweer Mijdrecht gaat voor Alpe d’HuZes”. Binnenkort volgt er meer nieuws! Tipje van de sluier: houdt 6 mei 2017 vast vrij in uw agenda.

laatst bijgewerkt op: 27 feb 2017 12:02Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht