Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overvaller Loenen aan de Vecht aangehouden

Datum: 06 maart 2017
Bron: Politie.nl

Update woensdag 8 maart

Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht, kwamen er ruim tien tips binnen waarin ook namen werden genoemd. Aan de hand van die tips kon dinsdagavond 7 maart  een 24-jarige man uit Hilversum worden aangehouden als verdachte. Hij zit vast en het onderzoek wordt voortgezet. 

----

Op dinsdag 7 maart besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan een woningoverval in Loenen aan de Vecht. Hierbij zullen ook beelden getoond worden van de vermoedelijke dader. De politie hoopt hiermee dat getuigen, die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak, zich melden.

In de nacht van zondag 20 op maandag 21 november 2016 kreeg de politie een melding van een hoogbejaarde vrouw die was overvallen in haar woning aan de Vreelandseweg. Een onbekende man bedreigde haar met een slagwapen en ging ervandoor met onder andere een bankpas en sieraden. Later bleek dat er geld opgenomen was bij banken aan de Buitenveer in Weesp en het Wilhelminaplein in Diemen.

Reconstructie

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt een reconstructie van de overval getoond en zullen beelden te zien zijn van de vermoedelijke dader. De uitzending is op dinsdag 7 maart om 20.30 uur op NPO 1.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen en mensen die meer weten over deze overval, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 9 mrt 2017 06:21Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht