Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Slechte omleidingsbebording N201 zorgt voor boze Vreelanders

Datum: 20 maart 2017
Bron: 0297.nl

Bewoners van Vreeland zijn boos. De N201 is sinds afgelopen weekend afgesloten voor onderhoud en dat zorgt voor veel sluipverkeer.

Met bebording is al enkele weken aangegeven dat automobilisten moeten omrijden via de A9 en A1 om in Hilversum uit te komen. Maar net als afgelopen weekend lappen veel mensen de omleiding aan hun laars. Dat zorgt voor veel verkeer in de smalle Breedstraat.

De provincie heeft aangegeven dat er geen sluipverkeer door Vreeland mocht rijden. Inwoners hebben dan ook massaal hun auto buiten het dorp gezet zodat zij niet de omleiding hoeven te volgen en snel op het werk zijn. Toen zij zagen dat al het verkeer gewoon gedoseerd over de brug mocht deed dat toch wel een beetje pijn.

Slecht aangegeven

Dat het verkeer er toch doorheen mag komt door de slechte omleiding. Al het verkeer wat uit Hilversum komt wordt gewoon naar Vreeland geleid. Pas in Vreeland zelf staat er een bord dat die omleidingsroute alleen voor (brom)fietsers geldt. Automobilisten moeten dan helemaal terug naar Hilversum om daar alsnog via de A1 en A9 in Amsterdam uit te komen. Om deze frustratie te voorkomen mogen zij toch de brug passeren.

laatst bijgewerkt op: 20 mrt 2017 10:31Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht