Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt nog steeds Wilnisse bankpasberover

Datum: 22 maart 2017
Bron: AVROTROS Opsporing Verzocht

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht is deze week aandacht besteed aan een woninginbraak in Wilnis vorig jaar. Camerabeelden zijn vrijgegeven en de politie hoopt dat de jongeman herkend wordt.

Bij een 69-jarige man uit Wilnis wordt onder andere zijn bankpas uit zijn woning meegenomen en wordt daarmee geld opgenomen.

Sleutel

Aan de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis woont de man in een vrijstaande boerderij. De stal staat leeg en sluit hij eigenlijk nooit af. Via die stal kun je wel bij het woongedeelte komen. Als hij de deur uitgaat doet hij de tussendeur op slot, en hing destijds dan de sleutel op een geheime plek weg. 

Bankpas

Iemand is toch achter die plek gekomen, want als de man op woensdag 13 juli even voor boodschappen de deur uit is weet iemand die sleutel te vinden. Uit zijn woonkamer wordt zijn bankpas gestolen en ook het briefje met de pincode dat hij goed verborgen had.
 
Wie heeft een vermoeden wie de bankpas uit de woning heeft meegenomen?

Pinnen

Een jonge man gaat daar in Mijdrecht meteen mee pinnen, nog voordat de diefstal wordt ontdekt en de pas geblokkeerd. Het lijkt een wat tengere jonge man

laatst bijgewerkt op: 22 mrt 2017 09:11Family Mijdrecht

Foto ter illustratieFoto ter illustratie
Terug

Family Mijdrecht