Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbraak in woning, auto gestolen

Datum: 23 februari 2012
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen/Mijdrecht - - In de ochtend van woensdag 22 februari heeft er een woninginbraak in Vinkeveen plaatsgevonden. De auto van de bewoner, die ten tijde van de inbraak in Mijdrecht stond, werd gestolen.

Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie melding van een inbraak aan de Kievitslaan. Ter plaatse aangekomen troffen agenten een openstaand raam. De 73-jarige bewoner, die ten tijde van de inbraak in Mijdrecht was, werd door agenten in kennis gesteld . Toen de bewoner naar zijn woning wilde afreizen bleek dat zijn auto, een grijze Mercedes-Benz B200 met het kenteken 44-KFZ-8, die geparkeerd stond op het Haitsmaplein in Mijdrecht, was gestolen.

Vermoedelijk is er een verband tussen de woninginbraak in Vinkeveen en de diefstal van de auto in Mijdrecht. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Aan mensen die informatie hebben over, of die rond het tijdstip van de woninginbraak op de Kievitslaan in Vinkeveen en/of de autodiefstal op het Haitsmaplein in Mijdrecht verdachte personen, dan wel de Mercedes met het kenteken 44-KFZ-8 hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht