Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto's Vinkefest 2017 online

Datum: 06 juni 2017
Bron: 0297.nl

Het is al vier jaar een groot begrip in Vinkeveen: Vinkefest. Ook dit jaar is het met Pinksteren weer groot feest op het kermisterrein aan de Demmerik in Vinkeveen. Gedurende het weekend zullen er verschillende fotoalbums verschijnen op 0297.nl.

Donderdagmiddag is Het feest van Vinkeveen afgetrapt met de Jumbo kindermiddag. Ernst en Bobbie kwamen de aftrap verzorgen met "De vakantieshow". Veel kleiner Vinkeveners keken met grote ogen naar het spektakel.

  • Bekijk hier de foto's!

Vrijdagmiddag was de tent vanaf 16:00 uur geopend voor de grootste vrijdagmiddagborrel van De Ronde Venen, de VRIJMIBO. Tijdens de borrel kwamen er lekkere snacks voorbij en waren er optredens van Dave Miller, Jeffrey Tanis en Danny Nicolay.

  • Bekijk hier de foto's!

Vrijdagavond ging Vinkeveen terug naar de jaren negentig. Met optredens van Jeroen Post, Oude Jongens Krentenbrood en Snollebollekes ging het dak er af!

  • Bekijk hier de foto's!

Zaterdagmiddag namen de Vinkeveense Steupels de tent over. Vanaf 13:00 uur waren de deuren open voor de jaarlijkse bingo. Om 13:30 uur startte de eerste ronde! Deze bingomiddag kenmerkte zich door de humor, gezelligheid en de leuke prijzen.

  • Bekijk hier de foto's!

Zaterdagavond stond dit jaar bekent als de Dutch Party! Zoals de naam al zegt kwamen er verschillende Nederlandstalige optredens deze avond voorbij. Met namen als Mart Hoogkamer, Robert Leroy, Zanger Rinus en Quincy Schellevis het een gezellige avond geworden. 

  • Bekijk hier de foto's!

Zondagmiddag konden alle Vinkeveense varkens even lekker ravotten tijdens De Makelaardij Witte Prutmasters race. Zowel kinderen als volwassenen namen deel aan de race. 

  • Bekijk hier de foto's!

Zondagavond was de Goud van Oud avond. Ferry Maat was aanwezig als DJ en The Dutch Tina Turner, Dutch Prince en Just like Robbie Williams zorgden voor entertainment tussen de onvergetelijke hits van Ferry. Robert Vermaas draaide de avond aan elkaar!

  • Bekijk hier de foto's!

Maandagmiddag was De Groene Venen Familiedag. Vanaf 12:30 uur was het feestterrein geopend. Er waren weer tal van leuke verrassende, maar inmiddels ook vertrouwde activiteiten te doen in de tent en daar omheen. Denk aan knutselen, pony rijden, trike rijden en nog veel meer!

Vanaf 14.00 uur was het podium voor de kinderen, en startte de VinkeVoiceKids talentenjacht, waarbij alle kinderen uit de regio de kans kregen om hun zang-, playback- en danskunsten te vertonen. Al met al een dag vol met activiteiten waar jong en oud zich zeker konden vermaken!

  • Bekijk hier de foto's!

 

laatst bijgewerkt op: 7 jun 2017 11:32

https://0297.nl/fotoalbums/572/vinkefest-zondagmiddag-de-makelaardij-witte-prutmastershttps://0297.nl/fotoalbums/572/vinkefest-zondagmiddag-de-makelaardij-witte-prutmasters


Terug