Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mijdrechtenaren aangehouden voor woninginbraken

Datum: 02 juni 2017
Bron: 0297.nl

Dinsdag 16 mei zijn drie woninginbrekers aangehouden na een reeks van woninginbraken in Mijdrecht en omgeving. De recherche zet het onderzoek voort.
De drie verdachten, een 21-jarige man en twee 17-jarige jongens uit Mijdrecht, werden na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Inmiddels heeft de oudste verdachte bij de raadkamer te horen gekregen dat hij nog 60 dagen vast blijft zitten. De twee minderjarige verdachten werden met schorsende voorwaarden en een dagvaarding om voor de kinderrechter te verschijnen heengezonden.

Na een reeks van woninginbraken startte de recherche een onderzoek. Twee van de mannen worden ook verdacht van een woninginbraak in Uithoorn en Harmelen. In de woning van de 21-jarige verdachte werd een zoeking gedaan. Daar trof de recherche goederen aan die gelinkt konden worden aan een zestal woninginbraken en een autokraak. Deze goederen zijn in beslag genomen. Het onderzoek is volle gang en de recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

laatst bijgewerkt op: 2 jun 2017 21:50
Terug