Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

N201 dicht na ongeval bij Vinkeveen

Datum: 16 juni 2017
Bron: 0297.nl

De N201 tussen Vinkeveen en Waverveen is vrijdagmiddag ruim een uur afgesloten geweest voor al het verkeer. De oorzaak van de stremming was een kop-staartbotsing wat rond 16:00 uur gebeurde.

Drie auto's raakten bij het ongeval betrokken. De achterste bestuurder zag een filevorming te laat aankomen en knalde op zijn voorganger welke weer tegen de auto voor hem botste. Ambulancemedewerkers hebben de inzittenden gecontroleerd, maar niemand raakten gewond.

De politie kreeg veel kritiek op de wegafsluiting. Volgens veel automobilisten kon de weg makkelijk open blijven en waren agenten te lui om het verkeer te regelen. Één automobilist maakte het zelfs zo bont en omzeilde de afzetting over het fietspad. De bestuurder kan binnenkort een bekeuring thuis verwachten. De afsluiting was het gevolg van gevaarlijk rijgedrag. Kort na het ongeluk was de weg wel open, maar dat veroorzaakte gevaarlijke situaties.

Agenten hebben er alles aan gedaan de afzetting zo snel mogelijk op te heffen en hebben de berger langs de file op de A2 en N201 geleid. De auto's zijn afgesleept, maar het verkeer op de N201 en A2 staat muur vast.

laatst bijgewerkt op: 16 jun 2017 17:29Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht