Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

25e Straattheaterfestival: zilveren feest met een gouden randje

Datum: 18 juni 2017
Bron: 0297.nl

Zonovergoten en gezellig druk was het afgelopen zaterdag, 17 juni, tijdens de 25e editie van Straattheaterfestival De Ronde Venen in het dorpscentrum van Mijdrecht. Mede dankzij alle artiesten, bezoekers en vrijwilligers werd het jubileumfestival een glanzend zilveren feest met een gouden randje!

Ook zaterdag 17 juni 2017 kan de festivalboeken in als een heerlijke dag, zonder enige wanklank. Dat wordt een mooie traditie, net zoals de opening op het Raadhuisplein door de leerlingen van Jazz- en Showballet Nicole, inclusief de officiële opening door burgemeester Maarten Divendal, en het zonnetje dat ook nu weer in de loop van de dag goed doorbrak.

Spektakel en plezier

Tijdens het 25e Straattheaterfestival DRV wisselden zoals gebruikelijk spectaculaire shows en ontroerende momenten elkaar af op het Raadhuisplein, op diverse plekken in de Dorpsstraat en bij de Passage, waarbij dit jaar vooral de mobiele acts zorgden voor heel wat plezier en hilarische reacties. Door de hartverwarmende optredens van alle professionele en lokale artiesten genoten in dit jubileumjaar opnieuw vele duizenden bezoekers van een fantastische en sfeervolle festivaldag.

Eigen unieke sfeer

Voorzitter Aldert Kamp: “De combinatie van professionele artiesten en lokale gezelschappen geeft ons festival elk jaar z’n eigen unieke sfeer. Aan deze vijfentwintig jaar knopen we dan ook graag nog heel wat jaren vast. Mijn grote wens is dat we het festival in de komende jaren kunnen blijven organiseren, bij voorkeur zoals we dat nu doen. We regelen zoveel mogelijk zelf en geven nooit meer geld uit dan we met zekerheid beschikbaar hebben, maar financiële ondersteuning is wel nodig. Niet alleen van de gemeente en andere trouwe en nieuwe sponsors, maar eigenlijk van iedereen die ons festival een warm hart toedraagt. Mede daarom liepen vrijwilligers dit jaar rond met een collectebus, maar iedere liefhebber nodigen we hierbij van harte uit om vriend van ons festival worden. Op onze website staat daarvoor een speciaal aanmeldformulier. Elke donatie wordt zeer gewaardeerd!”

Op 0297.nl zijn ook de foto’s te vinden van de zilveren festivaleditie van dit jaar. Het 26e Straattheaterfestival De Ronde Venen wordt gehouden op zaterdag 16 juni 2018.

- Klik hier voor het fotoalbum -

laatst bijgewerkt op: 18 jun 2017 16:45Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht