Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Anouk Hoogendijk in Expeditie Robinson

Datum: 15 juli 2017
Bron: Telegraaf.nl

Oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk is de derde bekende Nederlander die meedoet aan Expeditie Robinson. De Mijdrechtse maakte dit vrijdag bekend. Donderdag werd al bekend dat RTL-sidekick Marieke Elsinga en acteur Roeland Fernhout meedoen aan het achttiende seizoen.
 
Anouk speelde in juni haar laatste voetbalwedstrijd. Ze is de komende tijd analist van het EK vrouwenvoetbal bij de NOS. ''Het hoge woord is eruit'', zegt Anouk in een filmpje op de Facebookpagina van het realityprogramma. ''Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen. En daar ben ik heel erg blij om want het was zo moeilijk om aan niemand te kunnen vertellen. En ik ben zo trots en zo blij dat mijn droom is uitgekomen."

Anouk, Marieke en Roeland zijn met twaalf andere BN'ers afgereisd naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. De eerste uitzending van Expeditie Robinson is donderdag 7 september op RTL 5. Er doen dit jaar ook vier onbekende kandidaten mee: Ondernemer Herold Dat uit Asten, judoka Carlos Platier Luna uit Oldenzaal, verloskundige Imke Wiefferuit Enschede en Marlé Janssen uit Houten, die werkzaam is als onderhandelaar bij de politie.

laatst bijgewerkt op: 15 jul 2017 07:25Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht