Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht van mishandeling op N201 Vinkeveen

Datum: 28 augustus 2017
Bron: Politie.nl

Vinkeveen - Zaterdagmiddag 26 augustus vond er op de N201 een mishandeling plaats na een verkeersconflict. De politie zoekt getuigen.

Rond 16.00 uur reed een 57-jarige automobilist uit Kudelstaart over de N201. Hij kwam vanuit de richting van Uithoorn en reed in de richting van de A2. Bij de oprit Vinkeveen voegde een automobilist zich op de N201. Dit deed hij met een lage snelheid waardoor de man uit Kudelstaart hard moest remmen. De bestuurder voor hem reed daarna slingerend en remde af en toe. Toen ze beiden stilstonden voor de stoplichten bij de kruising met de oprit van de A2, zei de man uit Kudelstaart wat tegen de andere automobilist. Die kwam uit zijn auto, opende het portier van het slachtoffer en sloeg hem meerdere malen op zijn hoofd. Toen het slachtoffer een schop terug gaf, ging de automobilist er in zijn auto vandoor in de richting van Amsterdam. Het slachtoffer heeft zich in een ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de mishandeling die rond 16.15 uur plaatsvond op de N201? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

laatst bijgewerkt op: 28 aug 2017 17:01Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht