Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vermoedelijke woninginbrekers aangehouden Kudelstaart

Datum: 31 augustus 2017
Bron: Politie Uithoorn Aalsmeer

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie dankzij een oplettende buurtbewoner twee vermoedelijke woninginbrekers aangehouden in Kudelstaart. De melder zag twee personen in de tuin van de buren. Deze personen gingen er direct vandoor toen zij opgemerkt werden. Verderop in de wijk zijn de personen in een auto gestapt en weggereden.

Vrijwel direct daarna kwam een agent ter plaatse die te voet een onderzoek instelde. Hij zag een een auto met hoge snelheid de wijk uitrijden. Verderop hebben andere agenten deze auto aan de kant kunnen zetten en de verdachten aangehouden.

De verdachten waren bezig in een tuin aan Robend te Kudelstaart. Mogelijk dat zij in hun vlucht goederen of gereedschappen hebben weggegooid. Vindt u in de omgeving van Robend goederen of gereedschappen, laat deze dan liggen, raak ze niet aan en bel met de politie op 0900-8844.

Sluit uw deuren en ramen goed af. Als u op vakantie gaat, zorg dat uw woning er bewoond uitziet. Vraag een buurman of vriend om bijvoorbeeld de post op te ruimen. Ook kunt u gebruik maken van onze vakantieservice. U kunt zich daarvoor aanmelden op https://www.politie.nl/mijn-buurt/lokale-initiatieven/05---amsterdam/vakantieservice.html 

Bij verdachte situaties, bel 112!

laatst bijgewerkt op: 31 aug 2017 20:25Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht