Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Garagebeheerder Mijdrecht klaar met gemeente: wielklem op auto

Datum: 14 september 2017
Bron: Petershotnews.nl

De beheerders van de parkeergarage in Mijdrecht zijn het wachten op gemeente zat en gaan voor eigen rechter spelen. Zij vinden dat de gemeente te lang wacht met het handhaven van het parkeerbeleid.

De parkeergarage is een particulier eigendom, maar vanwege verschillende afspraken met de gemeente maakt ook winkelend publiek er gebruik van. Je moet je dan wel houden aan de blauwe zone, wat betekent dat je er met een parkeerschijf twee uur gratis mag parkeren.

In juli besloot de gemeente strenger te gaan handhaven om ervoor te zorgen dat er in het centrum voldoende parkeerplaatsen beschikbaar blijven. Volgens de beheerders van de parkeergarage is dat nog niet gebeurd en nemen zij het heft in eigen hand. Donderdagmiddag hebben zij bestuurders met briefjes onder de ruitenwisser gewaarschuwd. Eén auto stond er al zo lang dat deze volgens hen een wielklem verdiende.

De beheerders wilden donderdagmiddag geen commentaar op hun actie geven en wezen naar de gemeente. Deze gaf desgevraagd aan wel degelijk met handhaving bezig te zijn. Vanaf volgende maand zullen BOA's bekeuringen gaan uitdelen. De wielklemactie van vandaag keurt de gemeente af. Zij gaan opnieuw in gesprek met de 'actievoerders'.

laatst bijgewerkt op: 14 sep 2017 16:41Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht