Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer controleert woningen in Aalsmeer

Datum: 11 oktober 2017
Bron:

Medewerkers van Brandweer Amsterdam-Amstelland gaan deze weken langs de deuren in Aalsmeer. Ze geven de bewoners tips over brandveiligheid en hangen desgewenst rookmelders op.

De actie is in samenwerking met de gemeente Aalsmeer. Het is onderdeel van de landelijke Brandpreventieweken 2017 en vindt plaats aan de Rozen- en Chrysantenstraat. Brandweerman Hans Sassen ging maandag 9 oktober de straat op en was vooral onder de indruk van de gastvrijheid van de Aalsmeerders. “We worden met open armen ontvangen en mensen zijn erg enthousiast over wat we te vertellen hebben.”

Tijdens de woningbezoeken geeft de brandweer advies over hoe om te gaan met elektriciteit en gas, wat te doen bij brand, oorzaken van brand en wat men zelf kan doen om brand  te voorkomen. Daarnaast hangt de brandweer gratis een rookmelder in huis op.

Na maandag 9 oktober gaat de brandweer nog op 12, 16, 19, 23 en 26 oktober de straat op. Bewoners van de Rozen- en Chrysantenstraat kunnen zich aanmelden voor een woningbezoek door een mail te sturen naar [email protected] Alle informatie over deze campagne en brandveiligheid is te vinden op www.aalsmeer.nl/veilig

laatst bijgewerkt op: 11 okt 2017 17:47Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht