Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Beelden schietincident Dubloen Mijdrecht openbaar

Datum: 22 november 2017
Bron: PetersHotntews.nl

De recherche in Mijdrecht is druk bezig met het onderzoek naar de beschieting die plaatsvond op de Dubloen in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juli. Er is bewakingsbeeld vrijgegeven waarop een man te zien is die mogelijk een goede getuige kan zijn.

BEWAKINGSBEELDEN
Er werd die nacht gericht geschoten op twee auto's, daarbij werden ook twee woningen geraakt. Tijdens het onderzoek dat volgt stuiten agenten op een bewakingscamera op de Albertijn, een straat vlakbij de Dubloen. Op die beelden is een man te zien. Met die man wil de politie graag in contact komen omdat hij een belangrijke getuige kan zijn. En om die reden is zijn gezicht in de uitzending onherkenbaar gemaakt.

LAMPJE
De man droeg die nacht witte bovenkleding, waarschijnlijk een overhemd, een strakke broek en zwarte schoenen. Hij had een hoofdlampje op dat hij al rennend afdoet.

GETUIGE
Uit de bewakingsbeelden blijkt dat de man een kwartier na de beschieting over de Albertijn loopt. Hij wordt gezocht omdat hij een belangrijke getuige kan zijn. Hij kan de schutter hebben zien vluchten.

Bent u de man of herkent u de man die in de nacht van de beschieting over de Albertijn in Mijdrecht rent? Of weet u wie er betrokken zijn geweest bij de beschieting? Bel met al uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. 

Klik hier voor de uitzending van bureau Hengeveld.

laatst bijgewerkt op: 23 nov 2017 08:51Hollandse AVond Mijdrecht
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht