Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Straatroof in Mijdrecht, getuigen gezocht

Datum: 23 november 2017
Bron: Politie

Donderdagmorgen rond 10:20 uur heeft er op de Diamant in Mijdrecht een straatroof plaats gevonden. Het gebeurde ter hoogte van de kruising met de Dukaton.

Tijdens de roof is een jongen met geweld beroofd van persoonlijke bezittingen. Van de vermoedelijke daders is een signalement:

Mogelijke Marokkaanse jongens, één met een Real Madrid trainingspak en één met een AC Milan trainingspak. Een van de jongens droeg een petje. De jongens zijn tussen de 14 en 15 jaar en ongeveer 1.70 meter lang. 

De politie heeft direct een buurtonderzoek gehouden waarbij de aanwonenden zijn bezocht. Ook werd er Burgernet ingezet.  De politie is op zoek naar getuigen en bewoners die mogelijk camerabeelden hebben in de directe omgeving. Heeft u informatie of een camera, bel dan met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven bel dan 0800-7000.

De politie meldt: "Iets wat wij onvoorstelbaar vinden is dat het slachtoffer een passerende automobilist heeft aangesproken om 112 te bellen. Hierop werd gereageerd dit zelf te doen!! Jammer, dit is een geval waarin iedere seconde telt!"

laatst bijgewerkt op: 23 nov 2017 22:29Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht