Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Miscommunicatie over afsluiting Mijdrechtse Dwarsweg

Datum: 26 november 2017
Bron: Petershotnews.nl

Afgelopen weekend is er wat verwarring ontstaan over de afsluiting van de Mijdrechts Dwarsweg. De weg zou aanstaande maandag voor al het verkeer dicht gaan wegens werkzaamheden. De borden langs de weg geven sinds vrijdag wat anders aan.

Verschillende lokale media en de gemeente attendeerden alle inwoners hier dit weekend nog een keer extra over.

,,Let op: De Mijdrechtse Dwarsweg is morgen vanaf 9.30 uur tot 16 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting geldt voor het deel tussen de Veenweg en de Ir. Enschedeweg. Het tankstation is alleen via de Ir. Enschedeweg bereikbaar. Voor fietsers blijft de weg toegankelijk.''

Dat was de tekst die dit weekend op verschillende Twitteraccounts was te lezen en ook op de gemeentewebsite stond dat de weg op maandag dicht zou gaan.

Het bedrijf wat de werkzaamheden gaat uitvoeren heeft echter besloten de werkzaamheden uit te stellen naar woensdag vanwege het slechte weer. Dat hebben zij wel aangegeven op de bebording die langs de weg staat, maar de afdeling communicatie van de gemeente en de lokale media waren hier niet van op de hoogte.

Waar het fout is gegaan wordt op dit moment onderzocht. Het belangrijkste is dat de weg woensdag 29 november voor al het verkeer is afgesloten met uitzondering van fietsers.

laatst bijgewerkt op: 27 nov 2017 10:10Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht