Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dode bij schietpartij Nieuwegein, achtervolging door Ronde Venen en crash in Amsterdam

Datum: 28 november 2017
Bron: Politie.nl

Op dinsdag 28 november vond een schietincident plaats op de Apolloburg in Nieuwegein. Het slachtoffer, een 43-jarige inwoner van Nieuwegein, is hierbij overleden.

Rond 07.50 uur kreeg de politie de melding van een schietincident. Ter plaatse bleek dat een man in zijn auto was beschoten. Hulp mocht niet meer baten. De man bleek al te zijn overleden. De politie zette de omgeving van Apolloburg af en startte direct een onderzoek.

De vermoedelijke verdachten werden gezien in een auto die ervandoor ging via de N212 bij Wilnis, N201 Vinkeveen en toen de A2 in de richting van Amsterdam. De achtervolging werd ingezet tot aan Amsterdam Zuid-Oost. Op de Meidbergdreef werden de verdachten klemgereden en konden zij worden aangehouden door het arrestatie team van de politie. De twee werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Bij de aanhouding werden waarschuwingsschoten gelost. De politie onderzoekt of de verdachten betrokken zijn bij het schietincident in Nieuwegein.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

laatst bijgewerkt op: 28 nov 2017 13:10Family Mijdrecht


De route van de politiehelikopter tijdens de achtervolgingDe route van de politiehelikopter tijdens de achtervolging
Terug

Family Mijdrecht