Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Gewonde bij ongeval afrit A2 Abcoude - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gewonde bij ongeval afrit A2 Abcoude

Datum: 19 januari 2012
Bron: www.petershotnews.nl

Abcoude - Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's raakte op woensdag 18 januari een automobiliste gewond. Eén van de bestuurders had te veel gedronken.

Rond 16.45 uur reed een 45-jarige automobilist uit Schoonhoven over de Burgemeester des Tombesweg, komende uit de richting van Vinkeveen en gaande in de richting van Abcoude. In de flauwe bocht net voor het viaduct over de Rijksweg A2 reed de Schoonhovenaar gedeeltelijk over het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer. Daar reed op dat moment een 57-jarige automobiliste uit Vinkeveen, waardoor de auto's op elkaar botsten. De Vinkeveense botste vervolgens op een lantaarnpaal en de Schoonhovenaar schoot rechtdoor het talud af en kwam op het fietspad tot stilstand. De automobiliste had nek- en borstklachten en werd per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. Beide auto's moesten worden weggesleept.

De automobilist bleek te veel te hebben gedronken. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar blies hij bij de ademanalyse 390 ug/l, terwijl de wettelijke limiet 220 ug/l is. Tevens bleek dat dit de derde keer in korte tijd was dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tevens is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht