Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Luc Timmermans tekent eerste contract voor glasvezel buitengebied De Ronde Venen

Datum: 02 december 2017
Bron: 0297.nl

Vanaf 1 december kunnen de inwoners van de buitengebieden in De Ronde Venen een abonnement afsluiten voor de aanleg van glasvezel. Luc Timmermans tekende als eerste het contract bij Optie 1 in Mijdrecht (Lindeboom).

Alle inwoners van het buitengebied van De Ronde Venen hebben inmiddels informatiepakket per post van CIF ontvangen (of een dezer dagen) met daarin het aanbod. Zij kunnen kiezen uit vier verschillende dienstaanbieders (Caiway, CBizz, Solcon en WeServe) voor een glasvezelabonnement. Daarnaast betalen zij een vastrechtvergoeding van €15,00 per maand òf €1900,- bij eenmalige afkoop. CIF heeft 50% deelname nodig om glasvezel te kunnen uitrollen. Via de postcodechecker op de website www.glasvezelbuitenaf.nl kunnen inwoners vanaf 1 december checken of hun adres binnen het geselecteerde gebied valt en of het aanbod voor hen geldt.

Inwoners die na de inschrijfperiode, die loopt tot 29 januari 2018, alsnog kiezen voor glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995 euro, plus vastrechtvergoeding en de kosten van een abonnement.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN EN MEER INFORMATIE.

laatst bijgewerkt op: 2 dec 2017 09:49Hollandse AVond Mijdrecht

Bekijk de video
V.l.n.r. Anco Goldhoorn (wethouder), Luc Timmermans en Adri Mulders (Optie 1)V.l.n.r. Anco Goldhoorn (wethouder), Luc Timmermans en Adri Mulders (Optie 1)
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht