Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Autodief belt nog even voor hulp bij tanken van gestolen auto Aalsmeer

Datum: 29 december 2017
Bron: Petershotnews.nl

Een proefrit in Aalsmeer met een Seat Leon Curpa is al sinds donderdagmiddag bezig. De bestuurder is namelijk ’vergeten’ om de auto terug te brengen. De politie en het autobedrijf zijn naar de automobilist op zoek.

Op Facebook deelt het autobedrijf foto's van de auto. Het gaat om een rode Seat Leon Curpa met het kenteken 57-31-HF. Het ging om groene kentekenplaten, maar deze kunnen inmiddels al verwijderd zijn.

De man maakte een proefrit en liet een kopie maken van een vals rijbewijs. Alle gegevens van deze man ontbreken dus. Wel is bekend dat de man niet heel snugger is. Hij heeft namelijk donderdagmiddag rond 17:30 uur nog contact opgenomen met de autodealer. Hij wist niet hoe de tankklep open ging en vroeg om hulp.

Uit reacties op Facebook blijkt dat de auto rond 16:30 uur nog gezien is tussen Mijdrecht en Wilnis. Verder ontbreekt ieder spoor en roept het bedrijf op uit te kijken naar het voertuig. Iemand die meer informatie heeft over deze diefstal kan contact opnemen met de politie via 0900 8844.

laatst bijgewerkt op: 29 dec 2017 06:42Week van de OntmoetingTerug

Week van de Ontmoeting