Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lek in waterleiding Vinkeveen na twintig uur gedicht: monteurs bedankt met warme choco en snert

Datum: 03 maart 2018
Bron: petershotnews.nl

Een aantal inwoners van Vinkeveen heeft meer dan twintig uur zonder water gezeten door een breuk in de leiding. Het lek zat in een leiding in de buurt van de Julianalaan en werd gisterochtend rond 7.00 uur ontdekt. Pas vannacht rond 3.00 uur konden de problemen helemaal verholpen worden.

Monteurs moesten de kraan van de leiding gisteren dichtdraaien waardoor de hele straat zonder water kwam te zitten. In eerste instantie leek het om een eenvoudig lek te gaan, maar dat viel tegen. De grond waarin gewerkt moest worden was namelijk bevroren, waardoor de leiding moeilijk te bereiken was.

Tijdens de werkzaamheden stuitten de monteurs op verschillende problemen. Zo werd er een telefoonkabel beschadigd en raakte een onbekende pvc-buis lek. Hier kwam vervolgens zoveel water uit dat de werkzaamheden gestaakt moesten worden.

Inmiddels hebben alle huishoudens weer water. De monteurs hebben alle getroffen bewoners bedankt voor hun geduld, maar ook voor hun vriendelijkheid. Zij hebben namelijk tientallen koppen chocomelk, koffie, thee, snert en warme broodjes aangeboden gekregen.

laatst bijgewerkt op: 3 mrt 2018 08:35Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht