Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Beschonken bestuurder rijdt auto in de sloot Loenen aan de Vecht

Datum: 31 maart 2018
Bron: Petershotnews.nl

De hulpdiensten zijn zaterdagochtend in actie gekomen om een beschonken bestuurder uit de Vecht bij Loenen aan de Vecht te halen.

De man kroop rond 5:00 uur met een slok op achter het stuur van zijn bordeaux rode Opel Corsa. Kort daarna belandde hij samen met zijn voertuig in de Vecht. De man wist droge voeten te houden en kroop op de bijrijders stoel. De politie praatte hem het dak van de auto op in afwachting van de brandweer. In de tussen tijd kon het slachtoffer nog even zijn vriendin op de hoogte brengen en een sigaret roken.

Brandweerlieden hebben de man uiteindelijk met een ladder naar de kant gehaald, waarna brandweerduikers de omgeving van de auto hebben doorzocht. Er werd gelukkig niemand aangetroffen.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op onder andere onderkoelingsverschijnselen. Toen medische hulp niet meer nodig bleek bood de man zijn excuus aan, aan alle hulpverleners. ,,Ik vind het k** dat jullie dit allemaal moeten doen. Dit is nooit mijn bedoeling geweest'' zo sloot hij zijn toespraak af.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar moet hij een ademanalyse afleggen waaruit moet blijken hoeveel de man te veel heeft gedronken.

laatst bijgewerkt op: 31 mrt 2018 08:09
Terug