Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Motorrijders gewond na bestuurderswissel A2

Datum: 11 april 2018
Bron: Petershotnews.nl

Op de A2 ter hoogte van Breukelen is woensdagavond tijdens de avondspits een heftig ongeluk gebeurd. Twee vrouwen die op een motor zaten zijn daarbij gewond geraakt.

De motor, die werd bestuurd door een 25-jarige vrouw, reed tussen rijen auto's door die stilstonden in een file. Opeens zwaaide één van de autodeuren open ter hoogte van Breukelen. De bestuurder wilde midden op de snelweg een bestuurderswissel doen.

De motor klapte op die deur en kwam ten val. Niet alleen de motorrijdster, ook de 19-jarige vrouw die achterop het voertuig zat raakte gewond. Beide vrouwen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

FILE

Als gevolg van het ongeluk ontstonden nog langere files. Drie van de vijf rijstroken werden afgesloten door de hulpdiensten. In de richting van Utrecht stond zo'n dertien kilometer file en de vertraging was meer dan een halfuur.

RODE KRUIZEN GENEGEERD

De politie van Stichtse Vecht schrijft op Twitter dat veel automobilisten de rode kruizen die aangeven dat de rijstroken verboden terrein zijn negeerden. Dat kan leiden tot levensgevaarlijke verkeerssituaties.

laatst bijgewerkt op: 11 apr 2018 20:49Week van de Ontmoeting

Terug

Week van de Ontmoeting