Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Buurt woedend na bekrassen tientallen auto's Vinkeveen

Datum: 16 april 2018
Bron: Petershotnews.nl

Tientallen auto's zijn afgelopen weekend bekrast in Vinkeveen. De buurt is woedend.

Het was een onrustig weekend voor bewoners van de Turenlurenlaan en de Patrijzenlaan in Vinkeveen. Zondagochtend rond 4:00 uur was er een hoop 'uitgaans' lawaai in de straat, maar later op de ochtend werd de echte ravage pas aangetroffen. Tientallen geparkeerden auto's zijn die nacht bekrast.

Werkbussen, een Porsch, normale personenauto's, maar ook wagens die pas vier weken oud zijn: het maakten de daders niets uit. Alle voertuigen zijn van de voor- of achterkant voorzien van een diepe kras. Het maakt niet alleen de auto-eigenaren, maar de hele buurt woedend.

De straat heeft gelukkig een aantal camera's. Bekeken wordt nu of deze beelden bruikbaar zijn en de daders zijn vastgelegd. Sommige buurtbewoners hebben al een vermoeden wie het zijn geweest, anderen weten liever van niets. Zij geven aan dan niet meer voor zichzelf in te staan.

Getuigen

De politie heeft al meerdere aangiftes binnen, andere worden vandaag verwacht en ook zij nemen de zaak hoog op. Meerdere camerabeelden uit de hele wijk zullen bekeken worden en iedereen die maar iets weet wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 17 apr 2018 15:11Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht