Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Trotse wijkagent bedankt omstanders na vechtpartij Mijdrecht

Datum: 28 april 2018
Bron: Petershotnews.nl

De Koningsdagactiviteiten kwamen in heel De Ronde Venen rond 20:00 uur ten einde. De politie kon tot dat moment spreken van een rustige dag zonder incidenten, zo schreef de wijkagent van Mijdrecht op Twitter. "Hopelijk blijft dit zo. Wij gaan ons best doen in elk geval." 

Om 20:00 uur stopte ook de muziek op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Niet iedereen vond dat het feest voorbij was want meerdere mensen gingen daar met elkaar op de vuist. Verschillende mensen raakten gewond. Eén iemand raakte zijn bewustzijn kwijt en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Agenten hadden de boel snel onder controle, maar de sfeer bleef grimmig. Zij hielden een oogje in het zeil tot de rust weer helemaal was teruggekeerd. De wijkagent roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 en bedankt hij alle mensen die geholpen hebben met de hulpverlening.

Er is aangifte gedaan tegen de amokmakers. De politie onderzoekt de zaak en zegt camerabeelden te hebben van het incident. 

De vechtpartij op het Raadhuisplein kwam voor sommigen niet als een verrassing. "Het jaarlijkse traditionele knokken aan het einde van Koningsdag is nog steeds niet doorbroken helaas" schrijft iemand op Twitter.

laatst bijgewerkt op: 28 apr 2018 13:18Week van de OntmoetingTerug

Week van de Ontmoeting