Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politieagent haalt nat pak bij te water geraakte Audi

Datum: 13 mei 2018
Bron: Petershotnews.nl

De hulpdiensten zijn zondagochtend massaal in actie gekomen voor een te water geraakt voertuig op de Oudhuijzerweg in Wilnis.

De Audi raakte rond 6:15 uur te water, net nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor. Vermoedelijk gebeurde dit met hoge snelheid. De man raakte een stoeprandje, schoot een brug op en werd enkele meters verder het water in gelanceerd. De inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten en gingen er direct vandoor.

Toen de politie ter plaatse kwam was niet direct duidelijk dat iedereen al uit de Audi TT was. Een agent sprong met kleren en al in het water om de deuren te openen en brandweerduiker zochten de omgeving af. Er werd niemand meer aangetroffen.

Het hele ongeluk is op bewakingscamera's vastgelegd. Hierop is de bestuurder van het voertuig duidelijk te zichtbaar en doormiddel van het kenteken weet de politie van wie het voertuig is. Zij roepen de bestuurder op zich te melden voordat zij onverwachts op de stoep staan.

Ook is te zien dat een zwarte auto die achter de verongelukte wagen reed is gestopt. Mogelijk zijn het vrienden van elkaar en de politie komt dan ook graag in contact met deze bestuurder. Verder roepen zij getuigen op zich te melden via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 13 mei 2018 09:03



Karwei Vacatures Mijdrecht










Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht