Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politiewijzer wordt deze week verspreid

Datum: 12 december 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Regio - In de week van 12-16 december wordt de Politiewijzer huis-aan-huis verspreid in de regio Utrecht. De Politiewijzer is een boekje met veel informatie over en vanuit de politie. Het wordt gratis huis-aan-huis verspreid op 407.000 adressen in de regio Utrecht. In totaal zijn er 20 edities (per gemeente of cluster van gemeenten).

In de Politiewijzer kunt u lezen over o.a. aangifte doen, verdachte situaties melden, adressen en openingstijden van politiebureaus, gegevens van de wijkagent, preventietips en doorverwijzingen naar partners. Maar ook onderwerpen als jeugdoverlast, huiselijk geweld en cybercrime komen aan bod.

De Politiewijzer is een initiatief van uitgeverij SyproMedia. Deze uitgeverij verzorgt druk en verspreiding van de Politiewijzer en bekostigt dit uit reclame-inkomsten. De redactionele inhoud is afkomstig van Politie Utrecht. De Politiewijzer wordt bezorgd in het pakket met reclamefolders. Adressen met een ja-nee-sticker of een nee-nee-sticker krijgen de Politiewijzer dus niet. Op de politiebureaus komen daarom ook exemplaren te liggen. Burgers kunnen deze inkijken op het bureau of meenemen, zolang de voorraad strekt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht