Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Vinkeveen in jubileumjaar naar Landelijke Finale

Datum: 18 juni 2018
Bron:

De jeugdbrandweer van Vinkeveen heeft zich afgelopen zaterdag 16 juni tijdens de halve finale wedstrijd in Oudewater geplaatst voor de landelijke finale! De wedstrijdploeg behaalde tijdens deze wedstrijd de tweede plaats en kwalificeerde zich hiermee voor deelname aan de landelijke finale. Tijdens deze eindwedstrijd zullen de beste tien ploegen van Nederland gaan strijden om de landstitel.

Het jeugdbrandweerteam uit Vinkeveen werd gealarmeerd voor een gebouwbrand bij een verhuurbedrijf voor aggregaten. Bij aankomst kwam een medewerker de ploeg tegemoet waarvan zijn arm in brand stond. Snel werd deze gedoofd met een blusdeken en bij de pompbediende gekoeld met water. In de werkplaats bleek brand te zijn met een uitbreiding door de houten vloer naar een opslagzolder. Door het inzetten van twee stralen lage druk werd de brand geblust en daarna werden zo snel mogelijk alle slangen weer opgeruimd en alle materialen over de finish gebracht.

Bij de spannende prijsuitreiking bleek het puntenverschil tussen de ploegen niet zo groot. De beste vijf ploegen kwalificeerden zich voor de landelijke finale en uiteindelijk bleek de ploeg uit Vinkeveen op een hele mooie tweede plaats te zijn geëindigd. De finalewedstrijd zal voor de ploeg plaatsvinden op 6 oktober a.s. in Mijdrecht.

De wedstrijdploeg bestond uit:
Bevelvoerder            Femke Jansen
Pompbediende         Matthijs Kok
Nummer 1                 Danny Tempelaars
Nummer 2                 Corné Huijbreghs
Nummer 3                 Boaz Leeflang
Nummer 4                 Justin Smit
Reserves                   Kevin Buitendam en Jelmer Kok

laatst bijgewerkt op: 18 jun 2018 13:55Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht